Проверките на Локомотив по време на зимната пауза

"категория: ППФЛ"
Посещения: 2329
Локомотив Пд

"Черно-белите" ще имат мачове както на българска, така и на турска земя, където "смърфовете" ще бъдат на лагер от 25 януари до 10 февруари в Анталия.

Футболистите започнаха от вчера да минават медицински прегледи, а тази сутрин бяха подложени и на кондиционен бийп тест на изкуствения терен на Лаута.

Днес след 15:15 "черно-белите" ще излезнат и за първата си тренировка за годината.

Проверките на Локомотив:

 

в Пловдив:

12.01 - Локомотив - Локомотив U19 /учебна игра/ от 15:00ч.
16.01 - Локомотив - Марица (Пловдив) от 15:00ч.
20.01 - Локомотив - Локомотив (Горна Оряховица) от 14:30ч.

В Анталия:

28.01 - Локомотив - Динамо (Тбилиси, Грузия)
01.02 - Локомотив - Беласица (Струмица, Македония)
05.02 - Локомотив - Спартак (Суботица, Сърбия)
09.02 - Локомотив - Сеница (Сеница, Словакия)

Часовете на мачовете в Турция ще бъдат обявени допълнително.

STAMEN BOYADZHIEV LOKOMOTIV PDМеждувременно пловдивчани подписаха договор със Стамен Бояджиев. Срокът на контракта му е за период от три години.

Той е роден на 25 юни 1997г. в Пловдив и играе на позицията вратар. Минал е през юношеските отбори на Ботев (Пловдив) и Венеция. Състезавал се е за отборите на Ботев, Свиленград, Несебър, Созопол. За последно е играл за Кариана (Ерден).

"Щастлив съм, че се осъществи този трансфер. Ще черпя опит от другите страхотни професионалисти, които са част от този отбор. Идвам тук, за да се трудя, усъвършенствам, наложа и да радвам тази великолепна публика. Надявам се да се отблагодаря по най-добрия начин на ръководството и треньорския щаб за гласуваното доверие.", заяви Стамен Бояджиев пред lokomotivpd.com.