ЦСКА-София - Септември

Посещения: 2452
Мач ревю

 

ЦСКА-София - Септември 2:0

1:0 Каранга (27), 2:0 Кирил Десподов (54)

  • teamLogo1003 ЦСКА-СОФИЯ
  • ЦСКА-София записа четвърта победа в последните си 5 мача.Това бе шести домакински успех за тима на Стамен Белчев. Единствено Левски има повече победи у дома - 7.
    "Червените" в серия от 16 двубоя без поражение. "Армейците" имат само една загуба в Първа лига, която е от Лудогорец с 0:1 на стадион "Българска армия". Левски е единственият отбор, който няма поражение на свой терен.
    ЦСКА-София разполага с втората най-силна атака в шампионата - 39 отбелязани гола. 21 от тези попадения са дело на Каранга (14) и Тиаго (7).
    "Армейците" са най-резултатният домакински отбор в Първа лига с 20 попадения.
    "Червените" не са отбелязвали гол само в 2 срещи от началото на сезона. И двата двубоя са у дома срещу Лудогорец (0:1) и Пирин (0:0).
    11 различни играчи са намирали мрежата на противника за ЦСКА-София. Лудогорец разполага с най-разнообразната голмайсторска листа - 12.
    "Армейците" записаха 9-та "суха" мрежа от началото на сезона. Само Левски (14) и Лудогорец (11) имат повече мачове без допуснат гол.
    Отбраната на "червените" е допуснала само 4 попадения на свой терен и се нарежда на второ място по този показател. Единствено Левски е инкасирал по-малко голове - 2 ("Васил Левски").
    Каранга реализира 14-ия си гол от началото на сезона. Бразилецът е водещият реализатор на тима и лидер при голмайсторите в Първа лига.
    Кирил Десподов се разписа във втори пореден мач, като вече има 4 гола на сметката си и е трети по този показател в тима.
    Тиаго е взел участие във всички срещи от първенството до момента, като в две от тях влиза от резервната скамейка.
    Николай Бодуров е титуляр във всички мачове от началото на първенството и е заменен само в един от тях.
    "Червените" са в топ 3 на класирането от 4-ия кръг насам. Тимът се доближи на точка от лидера Лудогорец. За шести път през сезона разликата между двата отбора е само 1 точка.

  • teamLogo1028 СЕПТЕМВРИ
  • Септември е в серия от 3 мача без победа. В този период тимът на Николай Митов записа две загуби и равенство.
    Столичани регистрираха петата си загуба като гост. Само Дунав (6) и Витоша (9) имат повече поражения на чужд терен.
    Септемврийци прекъснаха серията си от 6 поредни мача, в които отбелязваха гол.
    Септември няма равенство на чужд терен от началото на сезона. Другият отбор без реми като гост е Витоша.
    Отбраната на отбора е допуснала 27 гола. Само Локомотив (28) и Витоша (41) са инкасирали повече попадения.
  • Септември и Верея имат най-много показани червени картони - 4.
    Борис Галчев, Мартин Тошев и Крис Гади са отбелязали всички попадения за тима - общо 13. Няма друг отбор с толкова малко различни голмайстори в Първа лига.
    Борис Галчев водещият реализатор на тима с 6 гола. Той е взел участие във всички мачове на отбора в Първа лига, като е заменен на три пъти.